Sagrat cor de Tarragona


El Km 0 de Gaudí

Comprar entrades

Introducció


Estimat visitant,

Li donem la benvinguda i li agraïm l’interès per conèixer aquest Santuari en què es venera la Verge Maria amb l’advocació de Nostra Senyora del Sagrat Cor, la primera i més desconeguda obra d’un jove Antoni Gaudí, encara estudiant d’arquitectura.

Tingui en compte que visita un Santuari Marià, temple cristià en què la comunitat es reuneix al voltant de Crist Jesús, escolta la paraula de Déu, celebra l’Eucaristia i rep el perdó.

Durant la seva visita guardi el respecte degut, li agraïm la seva col•laboració i el convidem a participar de la riquesa espiritual d’aquest lloc de fe i oració.

La seva aportació econòmica es destina al manteniment, conservació i restauració del Santuari.


Comprar entrades

El Santuari


Sagrat


La Mare Benedicta, qui va ser superiora del convent de Tarragona durant 30 anys, narra el 1918 que “…el foc encès a Tarragona no va trigar a creuar els mars, propagant-se amb gran velocitat per les Illes Filipines, diversos punts d’Amèrica i altres possessions espanyoles”.

Tarragona té l’honor de ser la ciutat que va acollir el 1871 la primera arxiconfraria establerta a Espanya sota l’advocació de Nostra Senyora del Sagrat Cor. Aquesta devoció va sorgir a Issoudun (França) el 1857, i l’agost d’aquell mateix any es va establir a Tarragona, des d’on es va estendre per la península i les colònies d’ultramar.


Comprar entrades

Sagrat Cor de TarragonaCopyright © Sagrat Cor de Tarragona 2017